• Κρέστενα Ηλείας, ΤΚ 27055, Πύργος, Ελλάδα
  • +30 2625022031

Πρωτοπόροι

Στην κατηγορία

Πιστοποίηση

ΕΝ ISO 9001:2008

Κουής

Βασίλειος & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η εταιρεία ΚΟΥΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία προορίζονται για τη χονδρική αγορά.

Τα προϊόντα, συσκευάζονται από την Εταιρεία μας στις επιθυμητές ποσότητες και διανέμονται. Ενδεικτικά, κάποια από αυτά τα προϊόντα είναι τα εξής:

Η μεθοδολογία που ακολουθείται από την ΚΟΥΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε στο ψήσιμο, στο κόψιμο και στην καραμέλωση των ξηρών καρπών αλλά και στο κόψιμο του μπισκότου είναι αξεπέραστη και εγγυημένη! Οι ξηροί καρποί μετά την παραλαβή τους, αρχικά υπόκεινται σε έλεγχο από ειδικό μηχάνημα με ειδικευμένους χειριστές. Εξετάζονται σχολαστικά ώστε να αποκλειστεί η ύπαρξη ξένου σώματος. Στη συνεχεία ακολουθεί η επεξεργασία των προϊόντων.

Η εταιρεία ΚΟΥΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. στην ιδιόκτητη, σύγχρονη γραμμή παραγωγής, διαθέτει γραμμή καραμέλωσης, ενώ μια επιπλέον γραμμή παραγωγής αποτελεί η επεξεργασία του μπισκότου. Τα προϊόντα μας, τόσο οι ψημένοι και οι καραμελωμένοι ξηροί καρποί όσο και τα μπισκότα αποτελούν πρώτες ύλες για τις βιομηχανίες τροφίμων.

Top