• Κρέστενα Ηλείας, ΤΚ 27055, Πύργος, Ελλάδα
  • +30 2625022031

Πρωτοπόροι

Στην κατηγορία

Πιστοποίηση

ΕΝ ISO 9001:2008

Κουής

Βασίλειος & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΚΟΥΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Στόχος της ΚΟΥΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε είναι η ταύτιση του ονόματός της με τους ξηρούς καρπούς στη διεθνή αγορά. Για το σκοπό αυτό χρειάζεται επιμονή στην εξάλειψη των αδυναμιών, περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, των διαδικασιών και των μέσων παραγωγής, καθώς και συνεχής εκσυγχρονισμός των εφαρμοζόμενων μεθόδων διοίκησης.

Το κέρδος του καταναλωτή και οι κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού απαιτούν ακόμη, ευγένεια, ειλικρίνεια, σωστή πληροφόρηση και ευέλικτη ικανότητα επικοινωνίας. Μόνον έτσι θα συνεχιστεί να τηρείται η δέσμευση της Εταιρείας που δίνεται από γενιά σε γενιά και δεν είναι άλλη από τη διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων στην κοινωνία των καταναλωτών.

Πλέον, στην γκάμα των προϊόντων της βρίσκεται πληθώρα καραμελωμένων και ψημένων ξηρών καρπών, οι οποίοι διατίθενται σε διάφορα μεγέθη κι έχουν, κυρίως, χρήση στη βιομηχανία τροφίμων. Με την ίδια πολιτική επεξεργασίας και χρήσης εντάχθηκε στο παραγωγικό κομμάτι της και η επεξεργασία των μπισκότων.

Αυτές οι παραγωγικές δυνατότητες εξασφάλισαν ισχυρές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ISO – FSSC – Member of the SEDEX

Πρώτη μέριμνα μας η ικανοποίηση και διασφάλιση των δικαιωμάτων του καταναλωτή. Για να πιστοποιήσουμε την έγκυρη και αδιάβλητη υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων που του προσφέρουμε, η επιχείρηση πιστοποιήθηκε με ΕΝ ISO 9001:2008 και FSSC 22000.

Ακόμη, η εταιρεία ΚΟΥΗΣ θέτοντας ως προτεραιότητα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ηθικές πρακτικές των εργαζομένων της (Human Rights & Ethics) συμμετέχει στα προγράμματα SMETA έχοντας ήδη πιστοποιηθεί στο πρόγραμμα SMETA 4 Pillars.

Η αποστολή της εταιρείας ΚΟΥΗΣ είναι να προσφέρει στην αγορά ανταγωνιστικά προϊόντα όσον αφορά την ποιότητα και την τιμή τους. Διατηρεί ακέραιες και στον μέγιστο βαθμό τις αξίες της όπως τον σεβασμό του αγοραστικού κοινού, των εργαζομένων της εταιρείας και των συνεργατών και το σεβασμό προς το περιβάλλον.

Οργανόγραμμα

Γενική Διεύθυνση

Τμήμα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ

Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας

Τμήμα Παραγωγής

Τμήμα Προμηθειών

Λογιστήριο

Top